donderdag 2 oktober 2008

Nog steeds koude voetjes??

Sinds ik de Uggs in huis heb, is dat geen issue meer. Ik neem ze ook elk jaar trouw mee op de wintersportvakantie. En wat blijven ze leuk. Naast de klassieke modellen (Classic & Ultra) zijn er sinds een tijdje ook verschillende modellen die tijdelijk in de collectie zitten. Naast de laarzen heeft Ugg schattige wollen slippers en sloffen (Coquette)! En wat zitten die warm & fijn. Bij de casual schoenen zijn de Gerty's schattig.

Kleed je als een celeb!

Weleens de site van http://www.welikefashion.com/ bekeken? Op deze site vind je fashion gezien bij en in de stijl van celebrities, bijvoorbeeld de tas van Sienna Miller, de aviator van Kirsten Dunst tot de skinny jeans van Kate Moss.
Op de site kan je naar hartelust online shoppen naar kleding, accessoires, sieraden, make-up en schoenen. Wij van fashion&Celebs zijn fan van de tuniekjes afdeling :-)
Trouwens, ook de mannen kunnen hier goed slagen.

Meet MARK by Avon

Prachtige make-up, skincare, hairstyling & parfums! Onze favouriet is de Lauren Conrad lijn voor MARK. En de MARK Flip For It Fall Color Kit ($20,-) kleur Sidney.

Zit je kleur er niet tussen? Dan kan je ook zelf je make-up box inrichten met allerlei losse onderdelen door het in elkaar te schuiven.

Niet onbelangrijk; de prijs is zeer goed te doen. Het enige nadeel is dat je naar de USA moet of naar een van de vestigingen van Sephora.