zaterdag 19 november 2011

In the picture: The Blonde Salad

Een van mijn dagelijkse bezigheden is o.a. het bezoeken van uber-fashion blogger Chiara, oftewel: The Blonde Salad. Hoewel ze soms iets teveel haar eigen schoenenlijn promoot en verkoopt, is er met de stijl van fashionalista echt helemaal niks mis. Sterker nog, ze heeft inspirerende ideeen en een mooie (onbetaalbare) stijl van diverse hippe designers. Wil jij ook eens kijken wie de blonde Italiaanse Chiara is? Check dan http://www.theblondesalad.com/

From Tiffany to Fendi


Wat een keuzes.. Al een tijdje zit ik te dubben over een mooie en aparte bedel voor om mijn nek. Mijn oog viel al een behoorlijke tijd op de mooie Tiffany Key pendant. Alleen er was één maar: de prijs. Zelf zonder diamandjes is de Tiffany pendant nog even out-of-my budget. Dus verder zoeken. En ik kwam op een onverwacht leuke website en collectie van Fendi terecht! Wat een gave collectie en de goudkleurige bedels zijn erg cute. Zie hierboven mijn "Likes".
Fendi is verkrijgbaar bij de shop-in-shop bij De Bijenkorf in Amsterdam. Of online.

NARS!

Oei, wat een juweeltjes de super make-up producten van NARS. Wij zijn zelf gebruiker van The Multiple stick (Orgasm) en hebben de blusher, bronzer en Multi Palette voor ogen en lips. Vorrheen waren de prducten gewoon in de winkel verkrijgbaar (Sephora en Skins), maar helaas nu is NARS nergens meer te vinden.. Gelukkig is er het world wide web. Via http://www.narscosmetics.eu/ kan je al je NARS benodigdheden bestellen en de site verzend (voor maar €7,50) naar: Austria, Belgium, Bulgaria, Cyprus, Czech Republic, Germany, Danmark, Estonia, Finlan, Greece, Hungaria, Ireland, Italy, Lithuania, Luxembourg, Latvia, Malta, Netherlands, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain and Sweden.

Jawel, das goed te doen ;-)